Dit of dat: Máxima's goud-grijze jurk | ModekoninginMaxima.nl

2022-07-15 18:41:00 By : Mr. Kevin Zhang

Dat je kleding vaker dan één keer draagt, is aan het hof gelukkig ook een vanzelfsprekendheid. In de serie 'dit of dat' kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een goud-grijs ensemble van Natan. 

De eerste keer kwam de outfit in beeld met een grootste verenhoed, de tweede keer met een fluwelen turban. Zeg het maar: welke combinatie vind jij mooier?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Ik hoop zo dat ze die fantastische verenhoednog eens draagt! Door de ingetogen kleur was dit voor een bruiloft niet té vond ik

De hoed met veer vond en vind ik afschuwelijk. 'Dat' oogt veel rustiger.

Met de verenhoed. Zo'n tulband vind ik echt niet mooi.

Ik kies absoluut voor "Dit". Het extravagante verenhoofddeksel kan prima voor de gelegenheid, vind ik. Het kapsel is prachtig, semi-nonchalant opgestoken. De make-up is bedeesd en in balans. Het enige is dat ik de schoenen (dikke zolen) echt afschuwelijk vind. Heel ordinair, bijna net zo erg als die rode lakschoenen die ze heeft.

Wat betreft "Dat", heb ik een hekel aan de fluwelen turban, ik vind het net een badmuts. Ook vind ik los haar hierbij minder mooi.

Beide versies vind ik geweldig. Ik ben ook zeker fan van deze turban. Prachtig gestyled zo. Evengoed gekozen voor dit: iconische outfit en met stijl gedragen. Heel bijzonder.

Ik ga voor 'dat' omdat ik de turban zo tof vind!

De versie op de royal wedding moet in zn geheel worden gezien, met WA ernaast in vol tenue. Dan valt Maxima nagenoeg weg, goed dat ze die veer nog had :) https://m.youtube.com/watch?v=krXhKsdy1ac

Djw Siobhan, geweldig filmpje en inderdaad, WA in vol tenue aan Maxima’s zijde is de grote blikvanger; lang leve die veer! ;-)

Er lopen overigens meer opzichte mannen tenue’s rond daar op het feest :-)))

Valt wel mee hoor.Zonder veer was ze evengoed zichtbaar. Trouwens: de avondjurk van het feest op het filmpje te zien was wat mij betreft ook over de top voor dit huwelijk.

Valt wel mee hoor. .Zonder veer zou ze evengoed zichtbaar zijn geweest. Trouwens: de avondjurk van het feest op het filmpje te zien was wat mij betreft ook over de top voor dit huwelijk.

wat een leuk filmpje! zoveel toppers en missers haha. Echt even kijken! Maxima vind ik zowel overdag als s avonds wel een beetje over de top. Ik bedoel dan die veren hoed en die "pompoen" s avonds bedoelt als stola.

Geen van beide. De vreemde uit het hoofd schietende veer boven op het hoofd een gevalletje van ‘kijk mij eens’ juist op een bruiloft behoort de aandacht naar het bruidspaar, de bruid te gaan. De fluwelen turban; een turban vind ik persoonlijk oubollig, een heel ouderwets model, zeker in een fluwelen uitvoering.

Met de tulband vind ik het meer in verhouding, 'dat' dus. Ook zijn voor de tulband geen dieren mishandeld en voor de hoed met fazanten (?) veren vraag ik het mij af. De schoenen heb ik nooit mooi gevonden, lomp en plomp.

Met overtuiging kies ik voor DIT, toen ik deze foto voor het eerst zag dacht ik echt van WoW. Deze outfit hoort voor mij plaats in het rijtje ‘iconische modefoto’s van Maxima’.

De bijzondere kleurstelling, prachtige ( iets te strakke ;-) jurk, schitterende juwelen, haar+make-up een 10, zelfs de schoenen kunnen me bekoren en met als klapstuk heur hoofddeksel.

Verder, - DAT is ook mooie outfit, de turban staat prima, ingetogener. - Het valt me op dat ik de broche op beide manieren passend gedragen vind: Bij DIT oogt het beeld vd broche rustiger, immers er is genoeg anders te zien, en bij DAT kan de outfit de schuine stand vd broche heel goed hebben, geeft net wat meer ‘beweging’.

En ja ook ik heb nagedacht over fazanten en of het “passend” is zo feestelijk te verschijnen tijdens een dergelijke feestelijke gebeurtenis. Men zal de uitnodiging goed gelezen hebben en als bruidspaar zou ik denken van WoW, onze collega’s uit Nederland dragen echt feestelijk bij aan onze bijzondere dag.

Naar mijn idee zijn er weinig outfits van Maxima die met één woord te duiden zijn, deze heet voor mij de Veer!

Hoe het bruidspaar zou denken weet ik niet, maar hoogst waarschijnlijk vestigde ze zo wel alle aandacht op zichzelf, en dat zou niet moeten tijdens een bruiloft. Dan gaat het om het bruidspaar. Ik herinner me dat ze met een enorm grote rode hoed op de bruiloft van één van de zonen van prinses Margriet verscheen. Over de top. Roept bij mij alleen maar vraagtekens op hoor. Waarom doe je dat?

Ja die hoed ~ bruiloft zoon Margriet ~ was een misser, kan gebeuren als je met hoeden experimenteert tijdens je jonge jaren als prinses.

Hoe het bruidspaar denkt weet ik natuurlijk ook niet gambetta, ik heb het daarom geformuleerd als “…als bruidspaar zou ik denken…. etc”.

Afijn U heeft uw idee, smaak en mening, ik geniet wekelijks van onze stralende koningin Maxima, dus die ene hoedenmisser kan ik prima aan ;-)

Naar aanleiding van je laatste zin: wat te denken van de Narcis, de Blauwe Strik, de Obama, de Spijkerjas, de Dertig Gaten, de Vogelpoepjes. Wie biedt meer??? Overigens heb ik met volle overtuiging voor dit gekozen. Wat een verschijning.

De kreeft, de havik (door WA zelf zo omschreven op Koninginnedag 2009), het gevangenispak. Inmiddels zijn er heel wat namen bedacht op MKM en aan het hof.

Ja grappig idd Josine, dat realiseer ik me nu pas, bijna alle benamingen van Jens en jou kan ik meteen plaatsen :-) Ik ben erg benieuwd naar de Havik!

En dan hebben we de postzak nog ;-)

Daar hebben we ‘m, de postzakervaring van Maxima, djw Suus!

Ja wat leuk Jens, idd de Blauwe Strik, de Vogelpoepjes, idd De Narcis en vooral de hilarische Dertig Gaten :-)))))

De Obama is met dat gele jasje? Ik moet dan eerder denken aan de zwart witte Jacky O. outfit of was dat niet bij president Obama?

De Veer kunnen we ook De Fazant noemen, ik vond dat eerst wat ‘zielig’ klinken maar als ik jouw rijtje lees Jens :-)

Heb voor "Dit " gekozen, al vind ik de outfit niet mooi. Rok te strak, blouse raar mat die kapmouwen, schoen met dikke zool heeft de koningin niet nodig als redelijk lang persoon. Bij ,dit , heeft ze betere onderkleding, dan bij , dat ,. Al met al, ik hoop dat ze deze outfit nooit meer aantrekt.

Dit! Prachtige verenhoed, supergave oorbellen. Mooi plaatje van de prins en prinses Van Oranje.

Voor mij "dat", vooral door de omvang van de verenhoed, is wel mooi, maar mij wat "to much"

....mooie verschijning - beide keren. Helaas, zoals velen opmerkten: rok zit te strak. Bij koninlijke huwelijken mag dan extra vagantie gebruikelijk zijn, maar men kan ook overdrijven. Blijft aan iedereen overgelaten.

Dit! Fantastisch met die hoed! Echt een plaatje.

Ik kies voor dit wat betreft de mooie verenhoed. De oorbellen zijn ook prachtig, die draagt ze beide keren. Bij dat zit de broche op haar taille in dezelfde richting als de strik, dat vind ik leuker staan. Verder zit het rokgedeelte beide keren veel te strak.

Kies voor de turban, elegante vorm, mooie stof. De verentooi doet me aan carnaval denken en laat de fazanten maar lekker in de natuur scharrelen. Verder zit de kleding veel te strak, maar dat is helaas regelmatig het geval.

Dit natuurlijk. Geweldig die verenhoed!!!

Best een mooi beeld destijds in Luxemburg, die hoed vind ik wel geinig en passend bij de outfit in herfsttinten, het was tenslotte in het najaar! Grote en opvallende hoeden zijn volgens mij wel gebruikelijk bij bruiloften in dat soort kringen, deze valt wat dat betreft nog wel mee eerlijk gezegd. Niet mijn favoriete outfit overigens, vond het geheel toen al een beetje te strak zitten en die schoenen vind ik niet bepaald stijlvol.

" Dit "omwille van het verzorgde kapsel al vind ik de hoge veer veel te opvallend voor het huwelijk in luxemburg., wrschl niemand die maxima op dit feest niet gezien heeft ( cfr de rode decollete jurk en de hoed met de pluim. ) . Mi wel misplaatst, het bruidspaar moet "shinen" niet maxima.

Volkomen eens : hier moet niet de gast maar het bruidspaar 'shinen' ! Koos precies daarom voor 2 !

style="display:inline-block;width:300px;height:250px" data-ad-client="ca-pub-1136101683532579" data-ad-slot="9740725324">

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?